Sisteme de dezinfectie cu clor gazos

Solicita Oferta

Sistemele complete de dezinfectie clor Lutz Jesco sunt recomandate pentru volume mari de dozare, de exemplu, în statiile de tratare a apei potabile.

Clorinatoarele de mari dimensiuni Lutz-Jesco se disting prin calitatea înaltă și construcția lor extrem de fiabilă. Unitățile de dozare funcționează la suprapresiune și la joasă presiune, cu o precizie extrem de ridicată, și întruchipează experiența de mulți ani a Lutz-Jesco în manipularea clorului gazos.

Sistemele complete de dezinfectie clor Lutz Jesco sunt recomandate si pentru volume mici de dozare, de exemplu, pentru dezinfectarea apei din piscine sau a instalațiilor de apă potabilă.

Clorinatoarele de mici dimensiuni Lutz-Jesco asigură o siguranță maximă. Acestea funcționează cu vid total, direct din rezervorul de clor. Chiar și în cazul în care există deteriorări mecanice ale țevilor și unităților din plastic foarte rezistent la substanțe chimice, nu poate scăpa niciun gaz de clor. Unitățile de dozare pot fi montate pe butelii de gaz și au un dispozitiv de siguranță pentru presiunea reziduală a rezervorului de gaz comprimat.

Neobral, in calitate de partener Lutz Jesco, poate furniza si instala sisteme complete de dezinfectie cu clor gazos.