Pompele de irigare agricole sunt un echipament vital pentru orice fermă sau afacere agricolă. Fără ele, solul ar rămâne uscat, iar recoltele nu și-ar atinge potențialul maxim.

Din fericire, acum există o gamă largă de modele de înaltă eficiență disponibile care pot ajuta la asigurarea unei distribuții egale a apei pe câmpuri. Aceste modele au fost concepute pentru a satisface toate tipurile de cerințe agricole, de la operațiuni la scară mică până la ferme comerciale mari.

Cu pompa potrivită și întreținerea corespunzătoare, fermierii își pot menține câmpurile hidratate și sănătoase, astfel încât să poată profita la maximum de fiecare sezon de vegetație.

Pompe de Irigatii

Pe lângă faptul că sunt eficiente și fiabile, aceste pompe de irigatii sunt, de asemenea, construite pentru a rezista ani de zile, cu o întreținere minimă necesară. Măiestria de calitate combinată cu consumul redus de energie le face o alegere ideală pentru oricine caută o modalitate economică de a-și iriga pământul.

Electropompele sau motopompele Caprari sunt alegerea ideală pentru proiectele de irigații agricole. Având capacitatea de a muta apa de la o altitudine mai joasă la una mai înaltă, aceste pompe oferă o soluție eficientă pentru susținerea creșterii culturilor. Nu numai că necesită întreținere minimă, dar designul lor compact le face ușor transportabile și instalabile în orice locație.

Aceste pompe s-au dovedit, de asemenea, foarte eficiente atunci când sunt utilizate în combinație cu alte tehnologii, cum ar fi sistemele de drenaj și aspersoare. Aceasta înseamnă că fermierii se pot bucura de un randament crescut al culturilor, precum și de costuri reduse cu apă, datorită utilizării mai eficiente a resurselor de apă.

Motoarele Caprari sunt eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că pot ajuta la reducerea consumului de energie fără a compromite performanța și fiabilitatea.

Pentru oricine caută o soluție de pompare eficientă și de încredere pentru proiectul lor de irigare agricolă, electropompele sau motopompele Caprari sunt calea de urmat.

Pompele profesionale pentru irigatii

Echipamente esențiale pentru agricultura,fiind folosite pentru extragerea și transportul apei pentru irigarea culturilor, plantelor și câmpurilor. Furnizarea si instalarea de catre Neobral a unor pompe de irigatii, cu consum redus de energie electrica, poate creste productia la hectar a terenurilor irigate.

Pompele profesionale pentru irigatii pot fi furnizate în diferite dimensiuni și tipuri în funcție de nevoile agricultorului. Diferite tipuri de pompe de irigatii pot fi utilizate pentru extragerea apei din acvifere (puturi forate), lacuri, râuri sau alte surse de suprafață.

Se poate asigura pomparea unor cantități mari de apă pe distanțe lungi la un cost de operare relativ scăzut. În plus, pompele de irigare au multe caracteristici care le măresc eficiența, cum ar fi comenzile reglabile ale vitezei, componentele submersibile și o instalare ușoară in orice conditii disponibile in ferma sau pe campul agricultorului.

Neobral poate furniza solutia completa de pompe (electrice sau cu motor termic) prevazute cu automatizare conform cerintelor agriculturului.

Avantajul pompelor Caprari este că sunt foarte durabile și necesită întreținere minimă, deoarece sunt concepute pentru a funcționa cu toate tipurile de apa bruta: de la apa apă curată (puturi forate) pana la apa bruta cu impuritati din canale de irigatii, lacuri etc.