Despre Neobral

Oameni experimentati in domeniu au pus bazele companiei NEOBRAL pentru a oferi solutii complete in proiecte de infrastructura apa, apa uzata, industrial si comercial / rezidential.

Neobral S.R.L. este o societate privata, cu capital integral romanesc, avand ca domeniu prioritar de activitate proiectele din sfera serviciilor de alimentare cu apa si canalizare, incluzand: consultanta, bilantul apei, management infiltratii, proiectare, furnizare si punere in functiune a echipamentelor de pompare, mixere, suflante, echipamente de dozare si echipamente de dezinfectie apa.

Neobral este distribuitor si partener service al companiei producatoare Caprari. Caprari, cu o vechime de peste 80 de ani, este unul din liderii mondiali in productia de echipamente de pompare: pompe submersibile pentru foraj, pompe verticale, pompe centrifugale, grupuri de pompare apa potabila, pompe de drenaj.

Neobral este distribuitor si partener service al companiei Ozonia, parte a grupului Suez. Generatoarele de ozon Ozonia sunt clasate printre cele mai bune din industrie pentru performanta, calitate si fiabilitate. Cu o experienta de peste 40 de ani in productia de generatoare de ozon, SUEZ poate produce sisteme la cheie conform specificatiilor clientului.

Noebral este distribuitor si partener service al companiei Mapner din Spania. Mapner este producator de suflante cu o experienta de peste 80 de ani, cu produse livrate cu succes in peste 30 de tari.

Pentru aplicatiile de tratare a apei furnizam si mixere verticale (agitatoare) folosite pentru amestecul lent sau rapid in aplicatiile de tratare a apei.

Produsele noastre

Producatori

producator suez
producator mapner
producator caprari