Pompe centrifuge cu utilizari multiple pentru sisteme OFF GRID

Solicita Oferta

Asamblu de pompe centrifugale orizontale monoetajate

Carcasa din fonta cu utilizari multiple si pentru sisteme OFF GRID.

Seria MEC A – gama de pompe orizontale monoetajate cu carcasa din fonta. Pot fi cuplate impreuna cu motoare de 2 sau 4 poli, precum si motoare DIESEL. Disponibile in varianta standard in ambele variante: cu etansare mecanica sau etansare moale. Ansamblu de pompare versatil cu aplicatii in: irigatii, alimentari cu apa, sisteme anti incendiu. Realizate conform Directiva 2009/125 / CE (EcoDesign – ErP).

Seria MEC MR – gama de pompe orizontale multietajata cu carcasa din fonta. Pot fi cuplate impreuna cu motoare de 2 sau 4 poli, precum si motoare DIESEL. Disponibile in varianta standard in ambele variante: cu etansare mecanica sau etansare moale. Ansamblu de pompare versatil cu aplicatii in: irigatii, alimentari cu apa, sisteme anti incendiu. Realizate conform Directiva 2009/125 / CE (EcoDesign – ErP).

Seria MEC Dgama de pompe orizontale mono sau multietajata cu carcasa din fonta, special realizate pentru sistemele de irigatii mobile sau fixe. Posibilitate de cuplare directa la axul tractorului sau prin alte sisteme de antrenare.

Seria MEC MG – gama de pompe orizontale multietajata cu carcasa din fonta, cu flansa pentru prindere cu motoarele DIESEL. Ansamblu de pompare versatil cu aplicatii in: irigatii, sisteme anti incendiu. Realizate conform Directiva 2009/125 / CE (EcoDesign – ErP).

Seria HMU – gama de pompe orizontale multietajata cu carcasa din fonta, rotoare din fonta sau bronz. Pot fi cuplate impreuna cu motoare de 2 sau 4 poli, precum si motoare DIESEL. Disponibile in varianta standard in ambele variante: cu etansare mecanica sau etansare moale. Ansamblu de pompare versatil cu aplicatii in:

  • irigatii,
  • alimentari cu apa,
  • sisteme anti incendiu.

Realizate conform Directiva 2009/125 / CE (EcoDesign – ErP).

Seria MEC A
Debit 468 mc/h
Inaltime de pompare 140 m
Putere 132 kW
Seria MEC MR
Debit 360 mc/h
Inaltime de pompare 210 m
Putere 132 kW
Seria MEC D
Debit 50 mc/h
Inaltime de pompare 17 m
Putere 12 kW
Seria MEC MG
Debit 252 mc/h
Inaltime de pompare 185 m
Putere 132 kW
Seria HMU
Debit 94 mc/h
Inaltime de pompare 280 m
Putere 55 kW