Ozonia TOGC Ozone Generators

Solicita Oferta

Generator ozon care foloseste tehnologia de evacuare corona, cu unitati de control care pot fi integrate impreuna cu sistem concentrator oxigen si compressor.

Ozonul este produs atunci cand oxigenul trece peste dielectricul ceramic. Modul este alimentat de o placa de ridicare tensiune si frecventa. Producerea de oxigen este data de modulul de alimentare a placii electronice.

Placa electronica este conceputa pentru functionarea continua, cu masuri de protectie la scurtcircuit. Dielectricul este acoperit cu un bloc de protectie, care este racit de ventilator cu aport de aer din exterior pt modelel TOGC8X SI TOGC13X, sau racit cu apa pentru modelul TOGC45X.

Specificatii:

OZonia TOGC, TOGC8X, 13X & 45X sunt generatoare care pot fi montate pe perete, generatoare racire cu aer, destinate aplicatiilor industrial sau comerciale.

Fiecare sistem TOGCX dispune de indicatori de stare, debitmetru de gaz, concentrator de oxigen si control variabil la iesire, concentrator oxigen prin compresor, coloane de recirculare, descarcare.

Poate furniza pana la  8 – 13 – 45 g/h

Toate modele TOGCX sunt furnizate cu concentratoare de oxigen si compresor
Toate modele TOGC pot fi utilizate in atmosfera cu presiune negativa sau pozitiva
Indicatoare luminoase pentru starea de producere sau eroare
Racire cu aer, modelele (8X & 13X)
Racire cu apa, modele (45X)